Lid worden

Wil je ook graag voetballen in Leest?

Als nieuwe Leestse fusieclub willen wij onze club zo aantrekkelijk mogelijk maken voor jeugdspelers, want de jeugd is de toekomst van onze club. Via onze jeugdvoetbalopleiding willen wij onze spelers zo veel mogelijk voetbalkennis bij brengen door een juist mix tussen spelplezier (FUN) en opleiding (FORMATION). Hierbij gaan wij leeftijdsgericht werken en zetten wij in op collectieve of individuele benadering / differentiatie.

Hier is het belangrijk om de juiste tools te gebruiken en aan te leren, zoals daar zijn: Techniek, tactiek, fysiek, mentaal.

Voor dit alles gaan we gebruik maken van een bepaalde trainingsmethodiek, waarbinnen we voortdurend evalueren om zo te evolueren.

We streven er naar om al onze jeugdspelers 2 maal per week te laten trainen (muv U6, zij trainen 1 maal) + 1 competitiewedstrijd te laten spelen.

Verder organiseren we binnen onze club ook sportstages tijdens de vakantieperiodes en voldoende andere evenementen voor onze jeugdspelers en hun familie alsook voor onze seniorploegen.

Voetbalervaring bij de jeugd is in de meeste gevallen geen must en spelers van alle leeftijden zijn welkom bij onze club, wij hebben ploegen in de reeksen U6 tot U17 en dan onze seniorploegen.

Vooraleer je definitief lid wordt kan je steeds enkele keren komen mee trainen. Als je dan beslist lid te worden kunnen we de aansluiting in orde brengen, en na betaling van het lidgeld kunnen er ook wedstrijden gespeeld worden.

Meer info over een aansluiting?

Heb je interesse om lid te worden van onze club? Of heb je nog verdere vragen? Neem dan contact op met: Kris Slachmuylders – gc@vcleest.be